Slow reading #vanuituwkot

Woensdag 11 november – 20u

Naar het voorbeeld van Slow Reading Leuven organiseert Slow Reading Club Hasselt een samenleesmoment waar je veilig aan kan deelnemen vanuit je eigen zetel.

Kies alvast je meest comfortabele stoel uit en zorg voor de nodige hapjes en drankjes. Woensdag 11 november is hét moment om nog eens een uurtje ongestoord te lezen.

Toch te eenzaam? Gebruik online de hashtag #slowreadingclubhasselt om elkaar terug te vinden.

Tips voor slow reading bij je thuis

Een boek, een drankje en een uur stilte… Of mag het iets meer zijn?

Maak er een bubbelactiviteit van! Het mooie aan onze club is dat een eenzame hobby plots een sociale activiteit wordt. Daarom een warme oproep om eens een keer deel te nemen met je hele gezin. Van de nieuwste literaire roman tot de strips van F.C. De Kampioenen: groot én klein kan meedoen! Single? Organiseer een zoom meeting met enkele vrienden, vriendinnen of familie.

Zorg voor hapjes en drankjes! De gezellige sfeer van onze favoriete slow reading plekjes kunnen we helaas niet opsnuiven, maar, we kunnen natuurlijk wel iets bij hen bestellen (en afhalen). Steek de locale horeca een hart onder de riem en bestel de lekkerste hapjes en drankjes bij jouw favoriet.

Kies voor absolute stilte, sfeermuziek of probeer eens een asmr room! Normaal is het heel erg stil als we lezen, maar bij je thuis kan je ervoor kiezen om alvast die kerstplaylist op te zetten of om je alsnog in een druk café te wanen met het bijhorende rumoer en getik van kopjes. (Klik hier voor een asmr room die exact dat doet.)

Ga digitaal! Neem eens een kijkje op onze Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #slowreadingclubhasselt zodat de babbels online kunnen plaatsvinden.

Tot dan!

Geef een reactie