Boekenproevertjes #nonfictienovember

In november leest de boekengemeenschap al eens graag een non-fictie boek, want niets is zo mooi als alliteraties je leesgedrag te laten bepalen. Kiezen is verliezen en waar baseer je de keuze om een bepaald boek eerst te lezen eigenlijk op? Nee, maar echt? Bij mij is dat meestal totale willekeur.

Dus, vond ik er niks beters op dan een soort proeverij te houden waarbij ik uit elk boek enkele pagina’s las om zo een keuze te kunnen maken. Het experiment verliep niet helemaal volgens plan. Help jij mij kiezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s