Goede voornemens?

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat 2019 alles mag zijn wat jullie wensen en nog veel meer (boeken).

Ik besloot deze week, na een heus intern debat, dan toch een lijstje met goede voornemens te publiceren. Een lijstje waar ik zeker van ben dat hij nog voor het einde van het jaar de mist in gaat, maar desalniettemin wil ik proberen de zelfopgelegde doelstellingen zo lang mogelijk vol te houden.

100 boeken lezen

Niet onmogelijk, maar ik ga er ook niet van wakker liggen als ik de 100 niet haal. Het is eerder een aanmoediging om eens een boek op te pakken in plaats van een serie op Netflix te bingewatchen.

Recensies op Instagram

Ik ben nogal inconsistent in het posten van blogberichten, ik weet het. In plaats van als voornemen de blog dus beter te onderhouden, besloot ik een haalbaarder alternatief te kiezen. Dit jaar post ik van al mijn gelezen boeken een korte bespreking op Instagram zodat ik toch ergens documenteer wat ik nu precies van een boek vind, kort maar krachtig.

Wat zijn jullie voornemens voor 2019?

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. José Muylaert schreef:

    Wow, 100 boeken… ! Ik heb mijn doel op 40 gesteld.. en verder heb ik me voorgenomen om ook mijn kookboeken eens wat minder stof te laten vergaren…

    1. Ook een heel mooi aantal boeken! Goed idee van de kookboeken 🙂 Heel veel succes!

Geef een reactie