Bibbezoek

Na een bezoekje aan de post vanochtend besloot ik even langs bibliotheek Tweebronnen in Leuven te gaan. Kwestie van die koopkriebels een beetje te onderdrukken. Het uitlenen van boeken uit de bib geeft een soortgelijk bevredigend gevoel als een boekenwinkel binnenstappen en een boek kopen… met dat verschil dat ik nu geen geld kwijt ben, hoera!

Voor ik naar de de post vertrok, belangrijke brieven afleveren enzo, had ik al even gecheckt welke boeken er in de bib aanwezig waren. Het derde deel van Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children is nog steeds uitgeleend, verdorie. Mijn goesting in YA Fantasy was echter te groot dus ik deed wat research naar populaire series. Et voilà ik kwam uit bij De Kraaien, een nieuwe serie van Leigh Bardugo. Een duologie (is dat de juiste term?) die mij actie, avontuur, misdaad, magie en een zooitje bij elkaar geraapte personages belooft.

In de bib was enkel de Nederlandstalige versie van deze boeken aanwezig, een beetje spijtig want ik lees het liefste in de originele taal. Blossom Books heeft de boeken echter heel mooi uitgegeven en dan vooral Kraai en Koninkrijk…Gouden randje aan de pagina’s!!!!!

18641846_1690854397599114_87163348_o

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te laten weten wat ik van deze serie vind. De recensie zou wel eens op zich kunnen laten wachten aangezien het twee kanjers van boeken zijn. Volgt de recensie dus snel, kan dat alleen maar positief zijn.

x Lieselotte

Geef een reactie