Hoe ging dat ook alweer?

Ben jij een echte sprookjeskenner? Wij durven te wedden dat je toch niet áltijd weet hoe de vork in de steel zat. Het verhaal van Doornroosje, bijvoorbeeld: hoe ging dat ook alweer? Ze prikte zich aan een spinnenwiel… En toen? Toen had zij 100 jaar de hik. Slapen, zeg je? Nee, hikken! Of zo gaat het toch volgens dit boek… Heidi Jaspers pende een heerlijk vertelboek bij elkaar met tien bekende sprookjes, telkens net dat beetje anders. De rijmpjes lezen vlot voor en zitten vol verborgen – en minder verborgen – grapjes, net als de tekeningen van Henk van der Gugten. 

Laat het rijmen en zet er vrolijke tekeningen bij en mijn innerlijke kind springt 2 meter in de lucht. Hoe ging dat ook alweer? is een fantastische toevoeging aan je boekenkast. Naast de leuke herinvulling van de verhalen door Heidi Jaspers, zorgen de illustraties van Henk van der Gugten ook nog voor heel wat zoekplezier.

Ik mocht ook gezellig babbelen met Henk en Heidi over dit ontzettend leuke sprookjesboek. Dat gesprek kan je nog steeds herbekijken!

Via mijn Instagram kan je nu ook een gesigneerd exemplaar winnen! Klik hier.

Geef een reactie