Uitkijken naar boeken: zomer 2020/deel 2

on

Ik doorspit de online zomercatalogi van de verschillende uitgeverijen en stel een lijst met boeken samen waar ik deze zomer naar uitkijk. Onder het motto ‘meer tips zijn altijd welkom’ deel ik deze lijst ook met jullie.

Vandaag de non-fictie waar mijn hart sneller van slaat.*

Uitgeverij Manteau

Bloemen drogen | Morgane Illes | Mei 2020

In Bloemen drogen vind je een overzicht van de dertig populairste droogbloemen, samen met praktische adviezen over hoe je ze moet drogen en bewaren. Zo kun je dankzij de juiste techniek een jaar rond genieten van d

Uitgeverij Thomas Rap

De XX economie | Linda Scott | September 2020

In Bloemen drogen vind je een overzicht van de dertig populairste droogbloemen, samen met praktische adviezen over hoe je ze moet drogen en bewaren. Zo kun je dankzij de juiste techniek een jaar rond genieten v (1).png

A. W. Bruna

Doe het zero | Jessie & Nicky Kroon | Juli 2020

In Bloemen drogen vind je een overzicht van de dertig populairste droogbloemen, samen met praktische adviezen over hoe je ze moet drogen en bewaren. Zo kun je dankzij de juiste techniek een jaar rond genieten v (2).pngAmbo Anthos

De verdwenen piano’s van Siberië | Sophy Roberts | September 2020

In Bloemen drogen vind je een overzicht van de dertig populairste droogbloemen, samen met praktische adviezen over hoe je ze moet drogen en bewaren. Zo kun je dankzij de juiste techniek een jaar rond genieten v (3).png

Letterwerk

De filosofie van liefde – Iris Murdoch & meer | Katrien Schaubroeck | Najaar 2020

In Bloemen drogen vind je een overzicht van de dertig populairste droogbloemen, samen met praktische adviezen over hoe je ze moet drogen en bewaren. Zo kun je dankzij de juiste techniek een jaar rond genieten v (4).png

Atlas Contact

Het boek der tranen | Heather Christle | Juni 2020

In Bloemen drogen vind je een overzicht van de dertig populairste droogbloemen, samen met praktische adviezen over hoe je ze moet drogen en bewaren. Zo kun je dankzij de juiste techniek een jaar rond genieten v (6).png

Nog niet alle zomercatalogi staan online. Mis je nog een uitgeverij? Dan mag je mij zeker contacteren en snuffel ik ook door deze catalogus. De lijst zal gaandeweg aangevuld worden.

Geef een reactie