Uitkijken naar boeken: zomer 2020/deel 1

on

Ik doorspit de online zomercatalogi van de verschillende uitgeverijen en stel een lijst met boeken samen waar ik deze zomer naar uitkijk. Onder het motto ‘meer tips zijn altijd welkom’ deel ik deze lijst ook met jullie.

In dit eerste deel som ik de kinder-, jeugd-, en YA-boeken op waar ik meteen enthousiast van werd.*

Davidsfonds Infodok

Een huis vol lekkers – 15 recepten om samen van te smullen | Felicita Sala | 15 juni 2020

Alex M. schrijft griezelverhalen in zijn Boeken van de Nacht en dat maakt hem tot een buitenbeentje op school. Maar wanneer hij in het holst van de nacht wordt opgeslokt door het magische appartement van Natasc (1).png

Uitgeverij Leopold

De brief om middernacht | Benjamin Read & Laura Trinder | juni 2020

Alex M. schrijft griezelverhalen in zijn Boeken van de Nacht en dat maakt hem tot een buitenbeentje op school. Maar wanneer hij in het holst van de nacht wordt opgeslokt door het magische appartement van Natasc (2).png

Koningskind | Selma Noort | september 2020

Alex M. schrijft griezelverhalen in zijn Boeken van de Nacht en dat maakt hem tot een buitenbeentje op school. Maar wanneer hij in het holst van de nacht wordt opgeslokt door het magische appartement van Natasc (3).png

Uitgeverij Lannoo

Alex M. en de Boeken van de Nacht | J. A. White | juni 2020

Alex M. schrijft griezelverhalen in zijn Boeken van de Nacht en dat maakt hem tot een buitenbeentje op school. Maar wanneer hij in het holst van de nacht wordt opgeslokt door het magische appartement van Natascha,

Wonderbos | Jan Paul Schutten & Medy Oberendorff | augustus 2020

Alex M. schrijft griezelverhalen in zijn Boeken van de Nacht en dat maakt hem tot een buitenbeentje op school. Maar wanneer hij in het holst van de nacht wordt opgeslokt door het magische appartement van Natasc (4).png

Uitgeverij Luitingh – Sijthoff

Briefjes voor Pelle | Marlies Slegers | augustus 2020

Alex M. schrijft griezelverhalen in zijn Boeken van de Nacht en dat maakt hem tot een buitenbeentje op school. Maar wanneer hij in het holst van de nacht wordt opgeslokt door het magische appartement van Natasc (5).png

Sterker dan elk afscheid | Enrico Galiano | september 2020

Alex M. schrijft griezelverhalen in zijn Boeken van de Nacht en dat maakt hem tot een buitenbeentje op school. Maar wanneer hij in het holst van de nacht wordt opgeslokt door het magische appartement van Natasc (6).png

* Nog niet alle zomercatalogi staan online. Mis je nog een uitgeverij? Dan mag je mij zeker contacteren en snuffel ik ook door deze catalogus. De lijst zal gaandeweg aangevuld worden.

Geef een reactie