Hallo blog! Hallo zon!

De afgelopen weken liep ik stage bij het Vlaams Fonds voor de Letteren en was ik vaak op pad om leuke initiatieven in beeld te brengen. (Binnenkort zal dit te bewonderen zijn via hun online kanalen.) Ik heb ontzettend veel bijgeleerd tijdens die ene maand, maar door de stage en al mijn andere nevenactiviteiten kon ik niet veel tijd vrijmaken om blogposts te schrijven. Hopelijk komt daar vanaf maart definitief terug verandering in.

Het probleem is vaak dat als ik lang niet schrijf, de drempel steeds hoger wordt om opnieuw te beginnen. Toch begint het weer te kriebelen, mede dankzij alle boekbloggers en Booktubers die ik aan het ontdekken ben. Vandaag heb ik dan ook beslist om een kort berichtje te schrijven. Binnenkort volgen er waarschijnlijk weer wat langere.

En dan nu: een klein overzichtje van waar ik overal heb uitgehangen šŸ™‚

Twee bijeenkomsten van Slow Reading Club Hasselt zijn alweer gepasseerd, beide waren weer een enorm succes. Ondertussen zijn we ook al op de lokale radio te horen geweest en stond er een klein artikeltje over de Slow Reading Club in de lokale krant.
Onze volgende bijeenkomst is dinsdag 27 maart van 18u30-20u @ Boulebaar
Facebookevenement:Ā https://www.facebook.com/events/419290041836912/

Ik heb veel getreind de afgelopen 1,5 maand. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo ben ik jammer genoeg mijn pennenzak kwijtgeraakt, maar heb ik wel al meer dan 30 boeken gelezen… En we zijn nog maar in februari!

Alle initiatieven die door het Vlaams Fonds voor de Letteren gesteund worden bezoeken, was echt enorm leuk. Ik leerde toffe en inspirerende mensen kennen. Ik ontdekte ook nieuwe plekjes waar ik voorheen misschien nooit geweest zou zijn. Voor het project waar ik rond werk(te), contacteerde ik ook verschillende bloggers. Ik kende al een beetje de blogger community, maar nu blijkt dat ik ook nog zoveel bloggers niet kende. Ik ga eens op onderzoek uit en misschien verschijnt er binnenkort wel een lijstje met enkele nieuwe ontdekkingen.

Tot slot ben ik gewoon ontzettend blij dat de zon terug is. Daar word je altijd meteen vrolijker van en ook mijn plantjes gaan er weer wat gezonder uitzien. (Ik heb een plantenobsessie en het is nogal uit de hand aan het lopen.) In het weekend proberen Bram en ik vaker te gaan wandelen. In februari ben ik samen met een vriendin een graffitiwandeling door Hasselt gaan doen. Ik heb heel wat foto’s getrokken, dus hopelijkĀ  kan ik deze volgende week eens op de blog plaatsen.

Zo. Dat is einde van deze korte, maar eigenlijk toch ietwat lange blogpost. De volgendeĀ  probeer ik iets samenhangender en terug wat meer over boeken te maken. Een fijne zondag en tot volgende week!

Geef een reactie