Blogmas 2017 #1 – Music, please!

on

Geen vlogmas, maar wel blogmas! 

Speciaal voor deze tijd van het jaar zal er de komende vier weken op maandag een extra blogpost verschijnen. Al deze posts zullen zich uiteraard in de kerstsfeer bevinden. Deze week heeft als onderwerp: kerstmuziek.

Ieder jaar is er discussie aan tafel wanneer de kerstmuziek wordt opgezet. De ene houdt van de iets ‘modernere’ meezingers en de andere heeft het dan weer voor de all time classics. Daarom besloot ik dit jaar een eigen afspeellijst op Spotify aan te maken met voor ieder wat wils. Crooners, unplugged versies, klassiekers … ze passeren allemaal de revue. Zo zullen er dit jaar hopelijk geen discussies rond de eettafel zijn.

Je kan deze kerstlijst ook zelf volgen!
Volg de link hieronder naar Spotify en klik op ‘Volgen’.
Ziezo, de achtergrondmuziek voor het versieren van de kerstboom is ook al in orde.

 

Geef een reactie