Cadeautips voor boekenwormen

Met de feestdagen die langzamerhand naderen, wordt het tijd om na te denken over cadeautjes. Een boekenworm krijgt niet alleen graag boeken cadeau, maar ook leuke goodies en gadgets die iets met boeken te maken hebben. Ben je dus bang om een boek te kopen voor de boekenworm in jouw leven, doe dan zeker wat inspiratie op met deze alternatieve cadeautips.

Spread The Book Love

Blossom Books (YA uitgeverij in Nederland) startte in 2013 een Spread The Book Love, een productenlijn vol met Bookish Gifts. Van t-shirts tot bladwijzers je kan het allemaal in hun webshop vinden. Niet alleen zijn het supermooie spullen, maar de producten zijn ook erg budgetvriendelijk. Ik heb de site afgespeurd en toon je nu enkele van mijn favorieten.

I’d Rather Be Reading – etui
https://www.spreadthebooklove.nl/nl/bb-etui-id-rather-be-reading.html

7,50 euro

Ikzelf loop vaak schade op aan mijn boeken als ik ze meeneem. Deze etui lijkt mij daar de ideale oplossing voor. Hup, boek er in en geen kreuken meer aan de kaft.


Allergic to Reality – Tote Bag
https://www.spreadthebooklove.nl/nl/blossom-bag-allergic-to-reality.html

4,50 euro

Volgens mij kan je nooit genoeg tote bags hebben. Deze boekgerelateerde tote bag is een must have.

Sticky Bookmarks
https://www.spreadthebooklove.nl/nl/sticky-bookmarks.html

2,50 euro

Deze heb ik al bij mijn lokale boekhandelaar gespot en ga ik zeker binnenkort eens meenemen. Ik ga binnenkort een boekenclub begeleiden en deze stickertjes zouden dan zeker van pas komen om belangrijke passages aan te duiden.

Light Box
https://www.spreadthebooklove.nl/nl/light-box.html

19,50 euro

Mist je boekenkast nog net dat tikje extra? Of wil je iets speciaal op de achtergrond van je Instagramfoto’s? Zoek niet verder!

Holly Dunn Design

Ik ken haar vooral van Booktube, maar de Nieuw-Zeelandse Holly maakt ook prachtige illustraties. Tegenwoordig zijn die makkelijk verkrijgbaar via haar webshop. Wat mij in die shop vooral opviel waren deze prachtige schriftjes. Ze heeft voor alle (les)boeken die in Harry Potter voorkwamen een kaft ontworpen. Alle Harry Potter-fans in jullie leven zullen meer dan blij zijn met zo een cadeau.

IMG_8688.jpg


New Magical Textbook Notebooks
http://www.hollydunndesign.com/shop/magical-textbook-notebooks

7 dollar of ongeveer 4,50 euro per boekje

 

 

 

Kaarsen, kaarsen, kaarsen

Bij een avondje lezen, is niet alleen een boek belangrijk. Ook de drank naar keuze (in mijn geval thee) en een kaars zijn essentieel voor een geslaagde avond. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel bedrijven die kaarsen maken met als inspiratiebron een boek. Er is ontzettend veel keuze. Daarom lijst ik hier enkele van mijn favoriete kaarsenmakers op:

William & Joseph
https://www.etsy.com/shop/WilliamandJoseph
Kostprijs tussen de 13 euro en 21 euro

Nook & Burrow
https://www.nookandburrow.com/collections/candles
Kostprijs tussen de 11 euro en 30 euro


Letters & Lights
http://www.lettersandlights.nl/
Kostprijs 7,50 euro

Geef een reactie