Paperie.shop

“When paper makes you happy”

Hierboven staat de slogan van paperie.shop te lezen, een nieuwe webshop die afgelopen maandag losgelaten werd op het wereldwijde web. Ik volgde Lori Vandyck, de bezielster van de webshop, al langer via Instagram. Hier deelt ze als @lorimariette onder andere foto’s van leuke citytrips en favoriete adresjes. De bijhorende blogposts kan je dan weer lezen op buitenshuis.com.

Paperie 002 (online)
Lori aan het werk.

Toen enkele weken geleden bleek dat Lori een webshop met pennen, kaartjes, schriftjes, agenda’s … ging openen, begon mijn hart onmiddellijk sneller te slaan. Het was dan ook reikhalzend uitkijken naar 21 augustus.

De site is heel mooi en overzichtelijk. Vooral de prijzen van de items zijn verrassend budgetvriendelijk, dus kon ik het natuurlijk niet laten om enkele dingen te bestellen. Alles kopen was helaas onmogelijk, maar ik heb toch enkele van mijn favoriete items meteen in de winkelmand gegooid.

21103929_1815185871832632_32124845_o
Poëtische potloden, pennen met een boodschap & een nieuwe agenda.

De service verliep heel vlot. Je kan gemakkelijk betalen via de site en kiezen of je jouw bestelling aan huis of bij een leverpunt bezorgd wil hebben. Twee dagen nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werd deze al geleverd. (Of dat was toch de bedoeling, maar mijn postbode had andere plannen. Ik ben het pakje dan een dag later kunnen gaan ophalen.) Alles was mooi ingepakt zodat de aankopen niet beschadigd konden worden en als bonus zat er nog een leuk kaartje bij.

Ik kan niet wachten om te zien wat Lori nog op de website smijt. Voor alle stationery lovers onder jullie is paperie.shop een echte must!

Geef een reactie