Vrijdag Wat lees jij?-dag

Regelmatig deel ik op vrijdag mijn leesplannen voor het weekend en vraag ik ook naar die van jou. Meestal gebeurt dat via Instagram, maar vandaag wilde ik het eens over een andere boeg gooien – misschien dat de sneeuwval er voor iets tussen zat – en maakte ik nog eens een video.

Help jij mij mee mijn volgend boek kiezen? En laat vooral ook jouw keuze voor dit weekend achter in de comments. Zo kan ik mijn eindeloze leesstapel weer wat verder aanvullen.

Boeken die vermeld worden:

 • Starfell – Het verloren koninkrijk | Dominique Valente
 • Heerlijk monster | Fleur Pierets
 • Een verzwegen leven | Eva Amanda & Kristof Bohez
 • Drie uur | Rosamund Lupton

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Kristien Willems schreef:

  Hey, bij mij ligt Heerlijk monster klaar. Ik hoorde erover in de podcast Drie boeken met Fleur. Momenteel lees ik Mot en de metaalvissers, waarover ik zoveel goede commentaren lees. Om mijn eigen boeken niet stiefmoederlijk te behandelen heb ik jaarlijks ‘De 12 uit eigen kast’ . De regel is dat ik minstens elke maand een boek van mezelf lees 😃.

  1. actafabulaest schreef:

   Mot en de metaalvissers is ook echt een pareltje hoor! Ook een hele goede regel 🙂 Ik ga eens kijken hoe de ‘om en om’ gaat, maar voorlopig loopt het wel goed.

Geef een reactie