Expo Hyperrealism

Sinds de aanschaf van mijn Museumpas, ongeveer een jaar geleden, merk ik dat mijn voornemen om meer musea te bezoeken langzaam maar zeker eindelijk wat progressie kent. Onder het motto “Het zou toch zonde zijn om die pas in mijn portefeuille te laten verkommeren” ontdek ik heel wat nieuwe plaatsen en tentoonstellingen. Dat gezegd zijnde, bleek 1 februari dat ‘Expo Hyperrealism‘ niet toegankelijk was met een Museumpas en kocht ik gewoon een kaartje zoals de rest van mijn gezelschap.

86826136_1112189385781794_1571996027911667712_n

Expo Hyperrealism-ceci n’est pas un corps‘ is een prachtige tentoonstelling waarin de evolutie van het hyperrealisme in de beeldsculptuur getoond wordt. Soms leiden de beelden tot afgrijzen andere keren tot pure ontroering, maar ongemoeid laten ze je nooit.

Nog tot 3 mei kan je deze expo zelf bezoeken in La Boverie, Luik.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s