Knitalong

Ik hou van september en ik hou van de herfst!

Daarom organiseer ik van 5 tot 30 september een knitalong. In die periode kan je je op eender welk moment inschrijven en ontvang je 5 dagen lang alle info om een sjaal te breien en in herfstige sferen te komen.

Een knitalong, wat is dat?

– 5 dagen lang ontvang jij mails van mij met instructies en tips voor/tijdens het breien.

– De knitalong is perfect voor startende breiers en herfstliefhebbers.

Hoe kan ik deelnemen?

Je kan je vanaf vandaag inschrijven via de link in bio. Vind je het nu nog wat te vroeg voor al die herfstpret? Inschrijven kan nog tot en met 30 september. Je kan na 5 september dus eender wanneer starten.

Wat kost dat?

Ik heb best wat werk in de knitalong gestoken en vraag daarom €5.

Dag 1 | Benodigdheden

Geen idee wat je nodig hebt om te starten? Geen probleem. De eerste dag leg ik uit welk materiaal je nodig hebt en waar je op moet letten bij aankoop.

Dag 2 | Starten met je breiwerk

Al het materiaal in huis? Dan is het tijd om te beginnen met breien. Via een instructievideo leg ik je stap voor stap uit wat je moet doen.

Dag 3 + 4 | Herfstige kijk- en luistertips

In totale stilte breien is niks voor mij. Daarom heb ik altijd wat op de achtergrond opstaan. 

Dag 5 | Afwerken van de sjaal

Afhankelijk van het materiaal dat je koos en de tijd die je beschikbaar hebt, zou je al bijna klaar kunnen zijn met je sjaal. Maar, afwerken moet sowieso ooit gebeuren dus ik sta je weer bij met een instructievideo.

Tot in je mailbox?

Geef een reactie