Op een nieuw (lees)jaar…

Eerste boek van het jaar

Of de keuze voor het eerste boek van het jaar moeilijk was? Nee hoor.

Ik kreeg met kerst twee prachtige prentenboeken cadeau en wist meteen dat ze allebei perfect waren om het nieuwe leesjaar mee in te luiden. Het werd uiteindelijk The Fox and the Star, maar die andere passeert zeker ook binnenkort.

Ik kan trouwens toch niet de enige zijn die zich druk maakt om dat eerste boek van het jaar, toch? TOCH?!

Eerste boek van het jaar: The Fox and the Star

Uitdaging voor 2022

Afgelopen week vroeg ik via een vraagsticker op Instagram of jullie mij enkele (favoriete) boeken konden tippen om te lezen in 2022. Het idee erachter was mij uit mijn comfortzone te halen en onbekende titels te ontdekken. Ik haalde de door mij gelezen boeken uit de lijst, maar hield uiteindelijk toch nog 44 (!) boeken over. Dankjewel voor jullie inbreng!

Vanochtend haalde ik papier en schaar boven en stopte ik ze allemaal in een blikken doosje. Elke maand zal ik vier boeken trekken. Ik betwijfel of ik ze allemaal ga kunnen lezen: een mens heeft ook maar een beperkt aantal uren op een dag, maar ik ga mijn best doen.

Benieuwd welke boeken in de lijst staan? Je vindt ze hieronder in PDF terug, ideaal als je zelf aan de slag wilt gaan.

En dan rest me enkel nog virtueel met jullie te klinken: op het nieuwe jaar, op stapels mooie boeken, op heel veel tijd om te lezen en op het ontdekken van nieuwe favorieten. Schol!

Geef een reactie