The Booker Challenge 2019

Afgelopen week werd de longlist voor The Booker Prize bekendgemaakt. Hoewel er normaal redelijk veel buzz rond dit evenement is, wist ik nu pas een dag op voorhand dat de longlist online geplaatst zou worden.

Het is een diverse lijst met toch redelijk veel bekende namen. En mede door deze twee factoren heb ik mij voorgenomen om een poging te wagen de volledige lijst tegen de prijsuitreiking (14.10) te lezen. Er zitten best wel wat kleppers van boeken bij dus ik weet niet 100% zeker of dit ambitieuze project met glans zal slagen, maar ik kan niet meer dan mijn best doen. Iedereen die zin heeft om mee te doen: zeker doen en laat mij iets weten! Het is altijd leuker om boeken met andere lezers te bespreken.

67401591_2844948659064119_7922749982782783488_n.jpg

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. José Muylaert schreef:

    Hm, ik weet niet of ik ze allemáál zou willen lezen. Twee keer een poging tot Rushdie gedaan en dat kon mij niet zo bekoren, en ik twijfel ook over Winterson, hoewel ik haar andere boeken tot nu toe alle met plezier las. Het boek van Atwood is, begrijp ik, een vervolg op de Handmaid’s Tale, maar die heb ik ( nog ? ) niet gelezen, dus die laat ik ook aan mij voorbij gaan. De rest ken ik eigenlijk niet, dus dat lijkt me een mooie tbr lijst 🙂
    Heel veel succes met je voornemen, en vooral heel veel leesplezier !

Geef een reactie