Jarig Jobje

Gisteren werd ik weer een jaartje ouder (hoera!) en voor de nieuwsgierigen onder jullie: de teller staat ondertussen op 24. Normaal gaat een verjaardag niet voorbij zonder de nodige toeters en bellen (mijn innerlijke vijfjarige moet en zal taart en slingers krijgen), maar dit jaar moest het noodgedwongen iets kalmer aan. Ik haal dat nog wel in, wacht maar!

De vraag of ik misschien boeken voor mijn verjaardag gekregen had, begon gisteren op te duiken. Meestal is dat niet het geval, de cadeaugevers zijn bang dat ze mij een boek geven dat ik al heb of misschien wel helemaal niks vind. Dit jaar waren er toch enkele moedige familieleden en kreeg ik deze twee heel mooie boeken cadeau.

36506743_2256819751002573_1383691441745690624_n

Madame Butterfly | Benjamin Lacombe|Clavis Uitgeverij

Het verhaal is een bewerking van de opera Madame Butterfly van Giacomo Puccini en van Madame Chrysanthème van Pierre Loti met prachtige illustraties van Benjamin Lacombe. Eentje om uit te stallen.

Groen Leven – De mooiste planten voor binnen | Emma Sibley & Maaike Koster | Vertaald door Renate Hagenouw | Fontaine Uitgevers

Na alle planten die langzaam ons huis beginnen over te nemen, heb ik nu dus ook een boek over ze. De groene vingers beginnen alweer te jeuken.

Geef een reactie