Site pictogram Acta Fabula Est

Sunday Funday

Op deze zalige zondag, waar niets moet maar alles mag, heb ik besloten om mij eens in Homo Audiens en Flow Lemonade te verdiepen. De perfecte formule voor dit ontspanningsmoment: Klara Continuo + dekentje + thee + boeken/tijdschriften.

Waarover gaat het geheimzinnige Homo Audiens? Homo Audiens is een ludiek boekje geschreven door een van mijn professoren musicologie. Het boekje geeft een wetenschappelijke typologie van klassieke-concertgangers. (Soms heel herkenbaar!) Ik heb er al enkele van gelezen, omdat deze twee jaar geleden op een postkaart werden uitgedeeld tijdens Festival 20/21. Het is ook naar aanleiding van dit festival dat het boek geschreven werd. Omdat ik die postkaartjes zo grappig vond, heeft mijn vriend mij dit boekje voor mijn verjaardag cadeau gedaan. Ik ben benieuwd om ze nu allemaal te lezen.

Flow Lemonade is het laatste nieuwe geesteskind van het Flow-team. Ze vonden dat er een lege plaats in het tijdschriftenrek moest opgevuld worden. Zo ontstond Flow Lemonade, een meiden-vakantieboek. Ik ben dus niet meteen het doelpubliek dat ze voor ogen hadden, maar ik kon niet weerstaan aan de frisse kleuren en goodies die ook in dit magazine overvloedig aanwezig zijn.

Geniet van deze zondag en kruip misschien net als mij onder een dekentje met een goed boek!

x Lieselotte

Mobiele versie afsluiten