Het is stil aan de overkant…

on

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, is het de laatste tijd nogal rustig (héél rustig) op deze blog. Dit komt doordat ik het een beetje druk had. Juli is natuurlijk de maand van mijn verjaardag (Ik heb een boek cadeau gekregen, maar normaal beloon ik mijzelf ook altijd met boeken… Dat is er nog steeds niet van gekomen. Oeps!), maar dit jaar betekende juli ook heel wat andere dingen voor mij. Zo zei ik mijn studententijd vaarwel en studeerde ik (voor de tweede keer) af, als leerkracht. Daarnaast zei ik ook mijn ouderlijk huis vaarwel en verhuisde ik samen met mijn vriend naar ons appartementje in Hasselt.

Met al deze ingrijpende gebeurtenissen had ik ‘s avonds niet meer de energie om leuke blogposts te bedenken. Daar komt nu hopelijk snel verandering in. Het appartement begint er als een huis uit te zien en de belangrijkste zaken zijn geregeld. Nu alleen nog die zoektocht naar werk! :p

Hoewel Acta Fabula Est begon als een blog enkel en alleen over boeken, hoop ik binnenkort toch ook over andere dingen te kunnen schrijven. Wat precies dat allemaal mag zijn, weet ik nog niet maar het wordt vast heel leuk.

Tot gauw!

x Lieselotte

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. lieslhouben schreef:

    Ooh, leuk nieuws! Proficiat en succes met de zoektocht naar werk!

    1. Ja, allemaal heel spannend! Dankjewel 🙂

Geef een reactie