1 jaar #Bookstagram

Vandaag mag ik één kaarsje uitblazen voor mijn bookstagram account (= een Instagram account waarbij er heel veel boeken te bewonderen zijn). Ik kan het bijna niet geloven dat @actafabulaest_ al een jaar actief is. Heb ik gigantisch veel volgers? Nee, maar ik vind het al gewoon leuk om foto’s van boeken te maken en gelijkgezinde geesten te ontmoeten. Ik word langzaamaan ook steeds een beetje beter in foto’s maken, joepie!

Om dit jaar te vieren besloot ik nog eens iets te maken. Naast lezen, ben ik namelijk ook graag creatief bezig (misschien dat daar binnenkort ook meer van op de blog verschijnt). Dus maakte ik een leuke ring en bladwijzer die je kan winnen via Instagram. Ga dus zeker eens een kijkje nemen. De regels zijn heel eenvoudig:

  1. Volg mijn Instagramaccount
  2. Like de foto en laat weten welke van de twee (ring-bladwijzer) je graag zou willen winnen.

Volgende week zondag (11 juni) kies ik een winnaar. Veel succes en bedankt aan alle volgers voor dit fijne jaar! 🙂

x Lieselotte

Geef een reactie